2010. március 26., péntek

Kálvin-roadshow 2010 – Tavaszi robogás!

Ahogy ma mondani szokás: beindult a „roadshow”, a Kálvin Kiadó és a Magyar Bibliatársulat gazdagon megterített könyves asztala lépten-nyomon föltűnik különféle egyházi és „világi” rendezvényeken.

Februárban ott voltunk a Kálvin egy napja – Budapesti Református Ifjúsági Találkozón és a Szélrózsa Evangélikus Ifjúsági előtalálkozón, Orosházán, március folyamán a Budapesti Történeti Múzeumban a Kálvin Hagyománya kiállításhoz kapcsolódóan megtartott II. Horvay János Emlékkonferencián, majd a Magyar Református Presbiteri Szövetség éves közgyűlésén a Károli Gáspár Egyetem Hittudományi karán, legutóbb pedig a KRE Bölcsészkarának épületében tartottunk Húsvéti Könyvvásárt. E két utóbbi esemény között egy különösen kedves meghívást is kaptunk a Királyhágómelléki Református Presbiteri Szövetség közgyűlésére, Nagyváradra, s örömmel mondhatjuk el, hogy mindenütt nagy szeretettel fogadtak bennünket, és szép érdeklődés mutatkozott engedménnyel kínált saját kiadványaink és a más kiadóktól átvett egyéb könyvek, kották, hanganyagok iránt.

Ha Isten megsegít bennünket, nem állunk meg: legközelebb Berekfürdőre készülünk, ahol ismét vendégei lehetünk a Kárpát-medencei Református Diakóniai Munkatársak Találkozójának, és persze készülünk a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra (Millenáris, Jövő háza) is, ahol a Harmat és a Luther Kiadóval, valamint ezúttal a katolikus Szent István Társulattal is közös standon várjuk a könyvet szerető embereket.

Májusra, sőt már a nyári szezonra is megvannak a terveink, több meghívást kaptunk különböző rendezvényekre (Gyermekirodalmi Fesztivál – MÜPA; Szent István Könyvhét; Ünnepi Könyvhét; REND – Pápa). Érdemes hát többször visszatérni blogunkra, és rendszeresen tájékozódni arról, hogy legközelebb hol kínáljuk ismét valamilyen engedményes vásár keretében kiadványainkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése