2010. május 24., hétfő

MBTA: Adománygyűjtés – Új gyülekezetek könyvtáralapításának támogatása

Legújabb adománygyűjtő akciónk célja az, hogy segítsük hogy tagegyházaink missziói munkáját az új, nagyvárosi környezetben alapított gyülekezetek létrehozásában. Szeretnénk azzal támogatni ezeket a kicsiny, még formálódó keresztyén közösségeket, hogy segítségünkkel saját könyvtárat hozhassanak létre, amelyben megtalálhatók lesznek a Biblia mellett a Biblia megértését segítő legfontosabb bibliatársulati kiadványok is.
Az olvasás nagyon fontos része a gyülekezet közösségében otthonra talált emberek lelki növekedésének.  A legfontosabb a naponkénti bibliaolvasás, de természetesen a Biblia megértését segítő kiadványok is nagy segítséget jelenthetnek azoknak, akiket a családi háttér nem készített fel a keresztyén életre.
Egy gyülekezeti könyvtár, ha jól működtetik, igen hatékony módon tudja ellátni a keresztyén nevelés, a hitben való megerősítés feladatát.
Akciónk megtervezése során egyaránt gondoltunk a gyerekekre, a fiatalokra és a felnőttekre is.  A bibliatársulati kiadványok minden korosztály számára hasznos olvasnivalót jelentenek, éppen ezért az így létrejövő gyülekezeti könyvtár egyszerre szólíthat meg kicsiket és nagyokat is a Biblia üzenetével. Támogatóink segítségével könnyen megvalósítható tervnek látszik az, hogy az új városi gyülekezetekbe járó emberek a saját gyülekezeti közösségükben hasznos könyveket olvasó emberekké is váljanak.
Számlaszám: 11714006-20267306. 
Közlemény: Gyülekezeti könyvtárak

Magyar Bibliatársulat

Kapcsolódó bejegyzések: Gyülekezeti könyvtár; MBTA adománygyűjtés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése