2010. április 23., péntek

Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

Elkezdődött a XVII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a budapesti Millenárison, egészen vasárnap estig. Mi is ott vagyunk, a Jövő háza nevű épületben, a 22-es standon. Jelentős kedvezménnyel árusítjuk könyveinket; lehet velünk találkozni és (ha éppen nincs sok vásárló) akár beszélgetni is. 

A könyvfesztivál remek hétvégi program az egész családnak: vannak programok felnőttek és gyerekek, szakemberek és olvasók számára, de már csak a könyvekkel való intenzív találkozás miatt is érdemes kilátogatni.

Ahogy korábbi bejegyzéseinkben már írtuk, programjaink is lesznek. 

Szombaton 10 órától a Fogadóépület Gyereksarkában tartunk játékos könyvbemutatót: Játszva, mesélve, beszélgetve - Istenről, világról, emberekről. Ott lesz Győri Katalin és Gellén Sára, a Bojti szerzője és rajzolója, lehet velük találkozni és beszélgetni, a program után dedikálnak is a standunkon. A bemutató további résztvevői: Mucsi Zsófia, Petri Nóra.

Vasárnap 15.30-tól a Márai Sándor teremben lesz kerekasztal-beszélgetés Tatai István: Az Egyház és Izrael című könyvéről a szerző, valamint Anne-Marie Kool, Schőner Alfréd, Szécsi József és Szűcs Ferenc részvételével. A szerző szintén dedikál majd a programot követően a 22-es standon.


FOTÓK: GALSI ÁRPÁD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése